Hal Leonard Corporation Paperback Songs - GOSPEL SONGS vocal / chord

Kód produktu: 00240143
369 Kč vč. DPH
335,45 Kč bez DPH
Dostupnost: na dotaz
Cena za: ks
Záruka: 24 měsíců
V prodeji od: Prosinec 2014

Popis produktu

Malý, kompaktní, ale velmi obsáhlý zpěvník těch nejznámějších gospel "songů" vúpravě melodická linka s textem a akordové značky. Na konci titulu je zobrazeno 120 nejpoužívanějších akordových značek. Stačí pouze vzít kytaru nebo sednou za piano (keyboard), naladit hlas :-) , koupit tento zpěvník a můžete začít - repertoár máte připravený !!!

  • Provedení: sešit - měkká vazba

  • Série: Paperback Songs

  • Hudební styl: lidová hudba + spirituály + folk + country

  • Velikost (rozměr): 11 x 17 cm

  • Počet skladeb: 120

  • Počet stran: 255

  • hudební úprava: zpěv / akordy

  • Obsazení: solo

  • Výrobce: Hal Leonard Corporation

(There'll Be) Peace In The Valley (For Me)A Home In HeavenA New Name In GloryA Perfect HeartA Wonderful Time Up There (Everybody's Gonna Have A Wonderful Time Up There)Amazing GraceAngel Of DeathAre You Walkin' And A-Talkin' For The LordAt CalvaryAt The CrossBecause He LivesBless His Holy NameBlessed AssuranceChurch In The WildwoodDaddy Sang BassDear BrotherDo LordDoes Jesus Care?Down At The Cross (Glory To His Name)Dwelling In Beulah LandFill My Cup, LordFor Those Tears I DiedGet All ExcitedGive Me That Old Time ReligionGive Them All To JesusGive UpGod Bless The U.S.A.God Will Take Care Of YouHallelujah, We Shall RiseHeHe Loved Me With A CrossHe Touched MeHe's Got The Whole World In His HandsHelp Me UnderstandHigher GroundHis Eye Is On The SparrowHis Name Is WonderfulHoly GroundHoly Is His NameHome Where I BelongHouse Of GoldHow Can You Refuse Him NowHow Great Thou ArtI Bowed On My Knees And Cried HolyI Feel Like Traveling OnI Just Came To Praise The LordI Just Feel Like Something Good Is About To HappenI Saw The LightI Wouldn't Take Nothing For My Journey NowI'd Rather Have JesusI'll Fly AwayIn The GardenIn The Presence Of JehovahIn Times Like TheseIt Is No Secret (What God Can Do)It's Beginning To RainJesus Died For MeJesus Is CallingJesus Is The Sweetest Name I KnowJust A Closer Walk With TheeJust A Little Talk With JesusJust Over In The GlorylandLamb Of GloryLife's Railway To HeavenLittle Is Much When God Is In ItMansion Over The HilltopMidnight CryMore Than WonderfulMovin' Up To GlorylandMy God Is Real (Yes, God Is Real)My Savior First Of AllMy TributeNow I Belong To JesusOn Jordan's Stormy BanksPrecious Lord, Take My Hand (Take My Hand, Precious Lord)Precious MemoriesPut Your Hand In The HandRise AgainSend The LightShall We Gather At The River?Sheltered In The Arms Of GodSomething BeautifulSoon And Very SoonStepping On The CloudsSurely The Presence Of The Lord Is In This PlaceSweet By And BySwing Down ChariotSwing Low, Sweet ChariotThe Blood Will Never Lose Its PowerThe Day He Wore My CrownThe Eastern GateThe Family Of GodThe King Is ComingThe King Of Who I AmThe Lily Of The ValleyThe Longer I Serve HimThe Love Of GodThe Old Rugged CrossThe Unclouded DayThere Is Power In The BloodThere's Something About That NameTurn Your Radio OnUpon This RockVictory In JesusWe Have Come Into His HouseWe Shall Behold HimWe'll Understand It Better By And ByWealth Won't Save Your SoulWhen God Comes And Gathers His JewelsWhen I Can Read My Title ClearWhen The Book Of Life Is ReadWhen The Roll Is Called Up YonderWhispering HopeWhy Me? (Why Me, Lord?)Will The Circle Be UnbrokenWings Of A DoveWonderful Grace Of JesusWonderful PeaceWritten In RedYour Grace Still Amazes Me

© 2008-2022, Všechna práva vyhrazena, Clarina Music, Česká 9, 602 00 Brno