The BEATLES Complete Scores Box Edition / partitura notového přepisu celé skupiny z originálních nahrávek

Kód produktu: 00673228
3 490 Kč vč. DPH
3 172,73 Kč bez DPH
Dostupnost: na dotaz
Cena za: ks
Záruka: 24 měsíců
V prodeji od: Leden 2015

Popis produktu

Neuvěřitleně obsáhlý titul, který Vám na více než 1000 stranách nabízí kompletní "rockovou" partituru notového přepisu všech skladeb, které byly napsány a nahrány skupinou BEATLES. Partitura je vždy napsaná pro všechny nástroje, které danou skladbu hrály a obsahuje tedy nejčastějí rozepsané notové linky pro zpěv, dvě kytary (melodická linka a tabulatura), basovou kytaru (melodická linka a tabulatura) a bicí nástroje.  Titul, který by měl mát doma každý, opravdu VELKÝ hudební fanoušek skupiny BEATLES, protože když budete mít doma tento titul, budete mít úplně VŠECHNY jejich skladby.

  • Provedení: kniha - pevná vazba

  • Hudební styl: populární + rocková hudba, evergreeny + oblíbené melodie

  • Velikost (rozměr): 19 x 28 cm

  • Počet skladeb: 212

  • Počet stran: 1136

  • hudební úprava: partitura

  • Obsazení: malý soubor (do 10 hudebníků)

  • Odběr minimálně 1 kus

  • Výrobce: Hal Leonard Corporation

A Day In The Life      A Hard Days Night   A Taste Of Honey      Across The Universe   Act Naturally      All I've Got To Do   All My Loving      All Together Now   All You Need Is Love      And I Love Her   And Your Bird Can Sing      Anna (Go To Him)   Another Girl      Anytime At All   Ask Me Why      Baby It's You   Baby You're A Rich Man      Baby's In Black   Back In The U.S.S.R.        Bad Boy      Ballad Of John And Yoko   Because      Being For The Benefit Of Mr Kite   Birthday      Blackbird   Blue Jay Way      Boys   Can't Buy Me Love      Carry That Weight   Chains      Come Together   Continuing Story Of Bungalow Bill      Cry Baby Cry   Day Tripper      Dear Prudence   Devil In Her Heart      Dig A Pony   Dig It      Dizzy Miss Lizzy   Do You Want To Know A Secret      Don't Bother Me   Don't Let Me Down      Don't Pass Me By   Dr Robert      Drive My Car   Eight Days A Week      Eleanor Rigby   End (The)      Every Little Thing   Everybody's Got Something To Hide Except Me And My Monkey      Everybody's Trying To Be My Baby   Fixing A Hole      Flying   For No One      For You Blue   From Me To You      Get Back   Getting Better      Girl   Glass Onion      Golden Slumbers   Good Day Sunshine      Good Morning Good Morning   Goodnight      Got To Get You Into My Life   Happiness Is A Warm Gun      Hello Goodbye   Help!      Helter Skelter   Her Majesty      Here Comes The Sun   Here There And Everywhere      Hey Bulldog   Hey Jude      Hold Me Tight   Honey Don't      Honey Pie   I Am The Walrus      I Call Your Name   I Don't Want To Spoil The Party      I Feel Fine   I Me Mine      I Need You   I Saw Her Standing There      I Should Have Known Better   I Wanna Be Your Man      I Want To Hold Your Hand   I Want To Tell You      I Want You (She's So Heavy)   I Will      If I Fell   If I Needed Someone      I'll Be Back   I'll Cry Instead      I'll Follow The Sun   I'll Get You      I'm A Loser   I'm Down      I'm Happy Just To Dance With You   I'm Looking Through You      I'm Only Sleeping   I'm So Tired      In My Life   Inner Light      It Won't Be Long   It's All Too Much      It's Only Love   I've Got A Feeling      I've Just Seen A Face   Julia      Kansas City   Lady Madonna      Let It Be   Little Child      Long Long Long   Long Tall Sally      Love Me Do   Love You To      Lovely Rita   Lucy In The Sky With Diamonds      Maggie Mae   Magical Mystery Tour      Martha My Dear   Matchbox      Maxwell's Silver Hammer   Mean Mr Mustard      Michelle   Misery      Money (That's What I Want)   Mother Natures Son      Mr Moonlight   Night Before      No Reply   Norwegian Wood      Norwegian Wood (This Bird Has Flown)   Not A Second Time      Nowhere Man   Ob-la-di, Ob-la-da      Octopus's Garden   Oh! Darling      Old Brown Shoe   One After 909      Only A Northern Song   Paperback Writer      Penny Lane   Piggies      Please Mr Postman   Please Please Me      Polythene Pam   Ps I Love You      Rain   Revolution      Revolution 1   Revolution 9      Rock And Roll Music   Rocky Raccoon      Roll Over Beethoven   Run For Your Life      Savoy Truffle   Sexy Sady      Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band   Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band (Reprise)      She Came In Through The Bathroom Window   She Loves You      She Said She Said   She's A Woman      She's Leaving Home   Slow Down      Something   Strawberry Fields Forever      Sun King   Taxman      Tell Me What You See   Tell Me Why      Thank You Girl   The Fool On The Hill      The Long Andwinding Road   The Word      There's A Place   Things We Said Today      Think For Yourself   This Boy (Ringo's Theme)      Ticket To Ride   Till There Was You      Tomorrow Never Knows   Twist And Shout      Two Of Us   Wait      We Can Work It Out   What Goes On      What You're Doing   When I Get Home      When I'm Sixty Four   While My Guitar Gently Weeps      Why Don't We Do It In The Road   Wild Honey Pie      With A Little Help From My Friends   Within You Without You      Words Of Love   Yellow Submarine      Yer Blues   Yes It Is      Yesterday   You Can't Do That      You Know My Name (Look Up The Number)   You Like Me Too Much      You Never Give Me Your Money   You Won't See Me      Your Mother Should Know   You're Going To Lose That Girl      You've Got To Hide Your Love Away   You've Really Got A Hold On Me

© 2008-2024, Všechna práva vyhrazena, Clarina Music, Česká 9, 602 00 Brno